back to top

Alla familjer är unika

Jag vill fånga det som är speciellt med just er familj. Oavsett om ni väntar en ny familjemedlem eller vill föreviga er eller era barn just nu har ni kommit rätt.

Kontakta mig för info & priser

Använd formuläret eller maila mig direkt på hello@kajsawestberg.se

NI DEFINERAR “FAMILJ”

Jag har samlat denna sidan under namnet familj, eftersom att det inte spelar roll om ni är ett par, du är gravid, ni har barn eller ni vill fånga flera generationer. Alla familjer är unika och jag vill föreviga er!

GRAVIDFOTOGRAFERING GÖTEBORG/BORÅS

Under en gravidfotografering porträtterar jag dig i vackra klänningar som du känner dig stolt och stark i. Kvinnokroppen är fantastiskt men det är en stor kroppsförändring så det är viktigt för mig att fånga dig på ett sätt som du kan titta tillbaka på och minnas hur stark du var. Jag fotograferar dig när magen växt still sig ordentligt, vantligtvis mellan vecka 25-35. Gravidfotografering sker i Göteborg med omnejd, samt på helger i Borås.

PARFOTOGRAFERING GÖTEBORG/BORÅS

Som par kan det vara svårt att hitta tid till att  föreviga just er berättelse. Jag vill fånga de naturliga känslorna och reaktionerna. Jag anpassar parfotograferingen utefter vad ni tycker om att göra. Jag fotograferar par i Göteborg med omnejd (vardag och helg), samt i Borås (helger).

MED BARN, GÖTEBORG/BORÅS

En familjefotografering hos mig är inte uppställd med stela poser. Jag vill fånga personligheten hos er och låta barnen vara barn. Ni bestämmer vilka som ska vara med vid tillfället, och jag ser till att fotografera er alla tillsammans och i olika konstellationer. Kanske vill ni bara ha en syskonfotografering eller en fotografering med morföräldrar eller farföräldrar med barnbarn att ge bort i present. Jag kan komma hem till ert område och fota där barnen känner sig hemma. Familjefotograferingar sker i Göteborg med omnejd, samt Borås (endast helger).