back to top

Låt mig föreviga er stora dag under 2020

Jag hjälper er bevara era minnen. För de som var där. För de som inte var där. För framtida generationer.

info & priser 2020

I alla mina paket ingår planeringsmöte, preshoot, digitala filer på ett fint USB och handplockade framkallningar.

MULTIKULTURELLT BRÖLLOP

Jag är en bröllopsfotograf i Göteborg som vill förmedla de äkta känslorna. Jag vill ge er minnen att dela med kommande generationer och låta er få en mysig stund för er själva under fotografering av bröllopsporträtten. Jag tycker att det är jättespännande att lära känna människor med olika bakgrunder och livserfarenheter under en bröllopsdag. Om ni är ett kärlekspar från olika kulturer eller har bröllopsgäster från olika länder är det inga problem, jag är en svensktalande och engelsktalande bröllopsfotograf som är helt bekväm med att växla mellan språken.

BRÖLLOP I SVERIGE

Som bröllopsfotograf utgår jag från Göteborg och reser gärna för att föreviga er bröllopsdag och er kärlekshistoria. Reseersättning ingår om ni gifter er inom Göteborg med omnejd. Inget bröllop är för litet för mig, om ni har planerat en liten bröllopsceremoni för er två, eller med den närmsta familjen känner jag mig extra hedrad om jag får vara den bröllopsfotograf som får dela er dag med era allra närmsta.

UTOMLANDSBRÖLLOP

Hör gärna av er för att diskutera mer om ni planerar ett bröllop utomlands. Jag älskar att resa och har rest mycket själv så jag är bekväm med att fota ett utomlandsbröllop. Det enklaste sättet att viga sig på är att göra det i Svenska kyrkan i Sverige/utomlands, eller Rådhuset i Sverige innan eller efter utomlandsbröllopet. Vi kan diskutera ett pris med porträtt från vigseln i Sverige och att jag är med på den plats utomlands där ni har ceremoni och fest.

HUR BOKAR VI

Om ni vill boka mig som er bröllopsfotograf fyller ni formuläret för att göra en bokningsförfrågan så kontaktar jag er så snart jag kan. För att ni ska få den bästa upplevelsen vill jag träffa er över en fika eller via videosamtal för att få en bra bild över era önskemål och svara på era frågor om bröllopsfotograferingen. Vi går igenom era bröllopsplaner och lär känna varandra. Om allt känns bra så bokar vi in ert bröllopsdatum!