back to top
weddingramnaparken_4831

stort grattis!

Här har jag samlat saker som är bra att veta. Hur det går till, mina priser och till sist, ett formulär där ni kan skicka en förfrågan så att vi kan prata mer.

Ingen förfrågan är för liten eller stor. Om paketen nedan inte passar in för det ni tänkt er, tveka inte att kontakta mig via formuläret så pratar vi mer.

BTS_700px_141401
BTS_700px_152039
glad fotograf göteborg borås västra-götaland

om kajsa

Jag är hedrad att få dela er stora dag med er och era nära och kära. Jag vill förmedla de äkta känslorna, ge er minnen att dela med kommande generationer och låta er få en mysig stund för er själva under porträttfotograferingen. Jag tycker att det är jättespännande att lära känna människor med olika bakgrunder och livserfarenheter. Det är viktigt för mig att alla människor känner sig välkomna hos mig.

jönköping brudporträtt

i alla mina paket ingår

MÖTAS

För att ni ska få den bästa upplevelsen vill jag träffa er över en fika eller via videosamtal för att få en bra bild över era önskemål och svara på era frågor. Vi går igenom era planer och lär känna varandra. Om allt känns bra så bokar vi in ert datum preliminärt.

Ni får ett avtal mailat till er samt en bokningsfaktura på 30% av beloppet med 10 dagars förfallodatum. När avtalet är påskrivet och betalning mottagits är ert datum garanterat. Resterande betalning sker vid leverans av alla bilder.

PLANERA

Några veckor innan er stora dag ses vi på ett planeringsmöte för att gå igenom detaljerna inför dagen. Ni har innan detta fått fylla i detaljer i ett planeringsdokument som vi går igenom. Under planeringsmötet erbjuder jag en kostnadsfri förfotografering på 30 min om ni vill. Genom detta lär vi känna varandra bättre och blir bekväma med varandra, vilket skapar de bästa förutsättningarna för en avslappnad fotografering när det väl är dags.

Ni får minst 3 bilder som ni kan använda fritt till inbjudningar, sociala medier, framkalling eller som ett fint minne.

LEVERANS

Oavsett paket får ni alltid 1-5 bilder för smakprov inom de första fem dagarna efter bröllopet.

Era bilder levereras till en början via ett webbgalleri som är perfekt att dela med era bröllopsgäster. Inom 4v har ni era utvalda, redigerade bilder levererade på ett fint USB, klara att användas för framkallningar eller fotobok exempelvis. Jag tror på kvalitet framför kvantitet och gör därför jobbet åt er genom att välja ut de allra bästa bilderna.

Ni får även några handplockade framkallningar (10x15cm) för att det är viktigt för mig att ni får analoga minnen.

Jag har backup på era levererade bilder i ett år, en extra trygghet för er.

8 TIMMAR

Passar bra för förberedelser, porträtt, vigsel, lyckönskningar, mingel och delar av middagen. Cirka 250 bilder.

18 900:-

6 TIMMAR

Passar bra för porträtt, vigsel och lyckönskningar. Samt förberedelser eller mingel. Cirka 200 bilder.

14 900:-

4 TIMMAR

Passar bra för porträtt och vigsel, samt lyckönskningar. Cirka 125 bilder.

9 900:-

2 TIMMAR

Passar bra för porträtt eller vigsel samt lyckönskningar. Cirka 75 bilder.

6 900:-

Priserna gäller under 2019/2020 och är inklusive moms. Samtliga paket är sammanhängande timmar.
Reseersättning tillkommer (35kr/mil eller biljettpris) utanför Göteborg med omnejd, samt eventuell kostnad för boende för ort långt från Göteborg.

Skicka en förfrågan

Har ni frågor eller vill boka en fotografering med mig? Skicka in er förfrågan här så återkommer jag så snart som möjligt.

Dina uppgifter sparas endast för användning av leverans av dina bilder och raderas sedan.